This post is also available in: Engels Language.

spaarplannen

Het spaarplan is een manier om te beginnen met deelname aan de financiële markten, met behulp van een defensieve strategie, zonder al te veel inspanning.

Is het mogelijk om te beginnen met verdienen, zonder te veel leren?

Dit klinkt waarschijnlijk als muziek in je oren. We kunnen je helpen door je te informeren over een manier om te beginnen met beleggen in elke activaklasse zonder dat je daadwerkelijk urenlang markten hoeft te bestuderen of technische analyses hoeft te bestuderen. Het spaarplan is een manier om te beginnen met deelname aan de financiële markten, met behulp van een defensieve strategie, zonder al te veel inspanning.

Some of you want to become a trader, some have time to stay up to date with the markets and some just want to become an investor who does not have the time to be on top of the markets all the time, because of their job or their interest levels.

Wat is jouw spaarplan?

Als je ziek bent van de huidige rente op uw spaargeld en u wilt wat geld te verdienen door te investeren in “gezonde” geld activa, dan ben je op de juiste plaats. Wil je elke maand wat geld sparen of opzijzetten? Dan is ons spaarplan misschien precies wat je nodig hebt. Het spaarplan is een dienst waarin we verschillende manieren uitleggen om defensief te investeren voor je pensioen, je bruiloft, je nieuwe auto of wat jij ook maar wilt! Hoe doen we dat? We doen dat door gebruik te maken van een dollar cost average strategie in een schaarse activa.

Hoe werkt het?

Met ons plan zal jouw toegewijde accountmanager je helpen bij het instellen van alle details als het gaat om dollar cost averagen in jouw favoriete aktiva klasse. Dollar cost averaging is op een vooraf vastgesteld moment elke week of maand investeren in jouw favoriete asset met hetzelfde bedrag. Waardoor je als de koers over de lange termijn stijgt je flinke rendementen kunt behalen zonder daar al te veel voor te hoeven doen! U een dagelijks, wekelijks of maandelijks investeringsbedrag kiezen.

Waarom zou jij je financiën automatiseren?

Omdat tijdens het investeren mensen vaak hun eigen ergste vijand zijn. Ze kopen vaak wanneer de koers op zijn hoogste punt is en verkopen dan weer wanneer de koersen op zijn laagste zijn. Wanneer je deze beslissingen automatiseert hoef jij je hier niet meer druk om te maken! Door je beleggingen te automatiseren zorgt je ervoor dat je nooit een moment van sparen mist en het beste is dat je na een tijdje gewend bent dat, dat bedrag elke week/maand in uw spaargeld gaat.

Waar helpen we je mee?

Uw accountmanager is toegewijd om u alles uit te leggen wat hij weet over D.C.A. strategieën en hun effectiviteit. Hij zal je uitleggen wat de opties zijn voor het spaarplan en hoe je vervolgens je beleggingen kan gaan automatiseren.

Resultaten

In deze video laten wij jou zien hoe jij van een “klein” bedrag per maand, week van per dag naar een hiel groot bedrag te werk. Resultaten uit het verleden zijn nooit een garantie voor de toekomst, maar wanneer we naar de geschidenis zien we dat dit wel vaak rijmt!

Wil jij zelf een van de manieren om te gaan werken aan een D.C.A. strategie? Kijk dan hier!

Resultaten

In deze video laten we zien hoe je hypothetisch gaan van een kleine dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse investering naar een grote portefeuille. Resultaten uit het verleden zijn nooit een garantie voor de toekomst, maar ze meestal rhime!

Wilt u berekenen wat voor u mogelijk is met behulp van een D.C.A-strategie? Neem hier een kijkje!

Disclaimer

Wij verkopen geen financieel advies of een financiële dienst, onze accountmanagers hebben nooit toegang tot een van de klanten fondsen en hebben geen intentie om te werken namens de klant. Onze experts zijn geen financieel adviseurs en hebben geen vergunning om financiële diensten te exploiteren zoals vermeld in onze algemene voorwaarden. Beleggen brengt risico’s met zich mee en het is mogelijk dat u een deel (of alle) van uw investering verliest. Als u meer wilt weten, bekijk dan onze Arbeidsvoorwaarden