Analysing the Website

This post is also available in: Dutch Language.

Wil je de snelste, gemakkelijkste en meest gedetailleerde manier leren om in Cryptocurrency te komen? Als dat zo is, zul je dol zijn op deze les, gegeven door mij, Frank Mallens - een eigenaar en leraar van Cryptocurrency die al 4 jaar in deze vluchtige en innovatieve industrie zit.

Deze lessen vormen samen de definitieve gids voor Cryptocurrency je leert namelijk alles wat je moet weten! Bitcoin, Ethereum en alle Altcoins begrijpen, een veilige portemonnee opzetten, alle fundamentele aspecten van het handelen, indicatoren, patronen herkennen, alle tools die je nodig hebt. Daarnaast zijn we druk aan het bouwen zodat jij naast onze workshops ook lessen over NFT's, DEFI, CEFI en DCA kan gaan krijgen.

2022 luidt de meest opwindende bullmarkt voor Bitcoin & Cryptocurrency in en ik zal je veilig door alles navigeren wat je moet weten om het te begrijpen en ervan te profiteren! Cryptocurrency is een bull-markt binnengegaan en sterke munten samen met de DeFi/NFT- ruimte hebben ongelooflijke kansen gecreëerd om geld te verdienen.

Investors Course is Locked!

Log in to unlock the Investors course OR purchase this course from Membership Plans Page

Leave a Reply