This post is also available in: Engels Language.

Video gedeelte

Bekijk onze videos over het handelen en investeren in cryptovaluta!

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden verschillende manieren aan om te leren over cryptovaluta Als eerste bieden wij de basis GRATIS aan! We hebben een aantal uur aan gratis materiaal voor jou bij elkaar gevoegd om de basis van cryptocurrencies te begrijpen.

Na het lezen of bekijken van onze gratis cursus heb jij de mogelijkheid om deze kennis te verdiepen door middel van onze investeerderscursus. Hier leer je om cryptocurrency projecten met potentie te herkennen en de basisbeginselen van investeren je eigen te maken

Degene die al meer weten over investeren en/of de cryptocurrency markten en het eigen kennisniveau nog wat verder willen vergroten hebben wij ook een daytrading cursus. Onze daytrading cursus geeft jou de tools om winstgevend te zijn/worden in bull en bear markten.

Blockchain Basis

Als eerste bieden wij jou de basis informatie over cryptocurrency voor niks!

Onze missie is om de revolutie in financiën te versnellen. Dit doen wij door zoveel mogelijk waardevolle informatie met onze communities te delen, zodat de interesse (hopelijk) alleen maar groter word.

Veel van onze concurrenten bieden basis cursussen aan voor $10 – $20 – $50 of zelfs $100!

Wij hebben er voor gekozen om deze informatie gratis voor jullie aan te bieden op de volgende pagina’s of ons Youtube kanaal.

De gratis cursus bied meer dan 10 lessen aan met de basisbeginselen van cryptocurrencies!

(You wil become a member of the first community level)

Investors Course

De tweede stap om meer te leren over cryptocurrencies is om meer te weten te komen over de psychologie achter handelen, om het verschil te weten tussen handelen en beleggen en hoe je platforms kunt gebruiken die verband houden met de cryptocurrency-markten.

Deze informatie is voor de starters en de beginners, deze cursus gaat verschillende beleggingsprincipes uitleggen, zoals een goede fundamentele analyses die u kunt doen op elke cryptocurrency die u wilt.

Door deze cursus te kopen krijg je al meer dan 20 lessen over het invsteren in cryptocurrencies. Dit natuurlijk bovenop onze basis cursus.

(You will beocome a member of the first community level)

Daytrading Course

Stap 3 Is de Bootcamp-cursus Handelen en beleggen.

Dit is de laatste stap in ons uitgebreide betaalde leermateriaal en na het volgen van deze cursus weet jij alle tools te gebruiken om winstgevend te zijn als handelaar.

We hebben 10 lessen gewijd aan strategie en risicobeheer, 10 lessen aan fundamentele analyses, 13 lessen aan technische analyses en indicatoren, 24 hoofdstukken aan technische analyses en prijspatroonherkenning, 6 lessen aan Price action trading en 10 lessen aan top-down analyses.

Dit betekent dat we nu alleen al in deze sectie meer dan 75 lessen hebben en het combineren hiervan met de vorige twee cursussen (die bij deze aankoop zijn inbegrepen) zal resulteren in meer dan 100 verschillende lessen over het handelen in cryptocurrencies!

(You will become a level 2 community member)

Community toegang

As a bonus, we provide our all of our members to become a part of the Forallcrypto traders community, which currently has 3 levels:

Level 1: Community acces, included on savings plan, blockchain basics course and investors course.

Level 2: Community acces, inluded on the Daytrading course.

Level 3: Community acces, included in the membership.

Forallcrypto basiscursus video's GRATIS

Chapter 1

Introductie

Chapter 1 gaat jou een introductie geven tot forallcrypto en wat jij gaat leren in deze cursussen We leggen alles uit wat je moet weten voordat je aan de slag gaat met onze gratis Blockchain Basics-cursus!

Chapter 2

Blockchain Basis

Hoofdstuk 2 gaat u een aantal belangrijke onderwerpen uitleggen. Onderwerpen zoals, wat is een Bitcoin, Bitcoin en Belastingen, Veilige opslag van uw crypto, Wat is een Blockchain en hoe kunnen we Bitcoin vergelijken met het huidige financiële systeem! Dus als je interesse hebt om meer te weten te komen over Bitcoin, zal dit hoofdstuk goed bij je passen!

Chapter 3

Crypto Mijnbouw

In hoofdstuk 3 gaan we kijken naar de belangrijkste dingen m.b.t. crypto mining. Explaining what mining is, how it works and wether it is profitable for you. Als jij geïnteresseerd bent in crypto mining dan is dit hoofdstuk perfect gemaakt voor jou!

Forallcrypto alle lessen

gratis

Basic Course

Step 1

De basiscursus is ontworpen omdat niet iedereen investeerder wil worden. Maar sommigen willen wel weten waar hun vrienden en familie het over hebben. Met onze gratis Blockchain Basics cursus leer je alle basisinformatie die je nodig hebt om indruk te maken op je vrienden en familie!

PREMIUM

Investors Course

Step 2

In onze eerste premium cursus leer je hoe je een investeerder in cryptocurrency kunt zijn. Je maakt je eerste analyses en leert fundamentele analyses te maken op elke cryptocurrency die je wilt. U kunt de vraag beantwoorden of u een Daytrader wilt worden!

PREMIUM

Daytrading course

Step 3

Onze tweede premium cursus gaat over dagtrading en het analyseren van grafieken. Wanneer u deze cursus hebt voltooid, kunt u een volledige top-downanalyse geven van elk item dat iemand aan u overhandigt. Je bent in staat om trends te herkennen, prijsactie te beoordelen, indicatoren te gebruiken en kaarsen te analyseren!