This post is also available in: Engels Language.

Cryptoschool

De crypto school is gemaakt om iedereen (gratis) de basis te laten leren over cryptovaluta.

Leer alles wat je nodig hebt over Cryptocurrencies en Blockchain van onze eigen Crypto School. In deze sectie worden alle onderwerpen behandeld die u nodig hebt om aan de slag te gaan. Om cryptocurrencies te verwerven, verzenden, ontvangen, opslaan, begrijpen en uitwisselen. Om te begrijpen wat blockchain is, hoe een grootboek werkt en hoe informatie wordt geregistreerd, zodat deze altijd gedecentraliseerd is.

Ga hieronder aan de slag met je leren.

Begin met leren door te lezen!

In onze leessectie hebben we een gratis Blockchain basics cursus, over onderwerpen als: Wat is een Bitcoin, Wat is een Blockchain, Hoe werkt crypto mining en nog veel meer leuke onderwerpen die je ontdekken!

Begin met leren, met videolessen!

In onze videosectie hebben we een gratis blockchain-basiscursus, over onderwerpen als: Wat is een Bitcoin, Wat is een Blockchain, Hoe werkt cryptomining en nog veel meer leuke onderwerpen die je ontdekken!

Cryptocurrency-mijnbouw

Wilt u beginnen met investeren in cryptocurrency, maar wilt u de prijzen niet blijven in de gaten houden en een daytrader worden. Bekijk onze beleggingsstrategieën voor de lange termijn via onze spaarplannen!

Bekijk ons lidmaatschapsplan!

Als u een toegewijde accountmanager wilt, dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse analyses van onze top 5 cryptocurrencies en lid wilt worden van de beste internationale handelsgroep ter wereld. Dan u een kijkje nemen in onze lidmaatschapsplannen!