This post is also available in: Engels Language.

Beginnen met Decentralized Finance

In deze workshop leer jij een manier om mee te doen aan het nieuwe financiële systeem door te leren over de vervanger van het huidige bankwezen: Decentralized Finance!

Wat krijg ik in deze workshop?

Tijdens de workshop gaat jouw account manager je uitleggen hoe decentralized finance werkt en neemt hij of zij jou mee op een reis door een van de door jou gekozen platforms. Je kan kiezen tussen 3 platforms op verschillende blockchains namelijk de Ethereum blockchain, de Binance blockchain en de NEO blockchain!

Hoe werkt het?

Je maakt een individuele of groepsafspraak en dan gaat de account manager jou alle aspecten met betrekking tot DEFI uitleggen en laten zien hoe wij werken met de betreffende platforms zodat jij deze stappen kan volgen en kan leren hoe je voordeel kan halen uit deze markten.

Waarom zou je deze workshop bijwonen?

Omdat jij een negatieve rente op je bankrekening hebt. Omdat jij benieuwd bent naar de nieuwe gedecentraliseerde versie van ons huidige financiële systeem. Omdat jij er zelf niet aan uitkomt. Omdat jij graag zeker bent dat je alles goed doet en passief inkomen uit de DEFI markten wilt gaan verdienen.

Disclaimer

Wij verkopen geen financieel advies of een financiële dienst, onze accountmanagers hebben nooit toegang tot een van de klanten fondsen en hebben geen intentie om te werken namens de klant. Onze experts zijn geen financieel adviseurs en hebben geen vergunning om financiële diensten te exploiteren zoals vermeld in onze algemene voorwaarden. Beleggen brengt risico’s met zich mee en het is mogelijk dat u een deel (of alle) van uw investering verliest. Als u meer wilt weten, bekijk dan onze Arbeidsvoorwaarden