This post is also available in: Engels Language.

2. Blockchain Basisprincipes

Welkom bij het tweede gedeelte van de forallcrypto blockchain basisprincipes!

2. Blockchain Basisprincipes

De Blockchain Basislessen zijn gebouwd om je bekend te maken met de basis van de blockchain en crypto beginselen. Wij willen namelijk iedereen een bundel pakket meegeven met de basis informatie over de cryptovaluta markten, en dit compleet gratis en zonder registratie!

Les 2

Wat is de Blockchain?

Les 2 gaat je uitleggen wat een Blockchain inhoudt. De Blockchain is een fundamenteel aspect van cryptocurrencies zoals Bitcoin en het is daarom van vitaal belang om te begrijpen wat het inhoudt!

les 3

Wat is een bitcoin?

Les 3 gaat je alles vertellen over Bitcoin als cryptocurrency. Aangezien Bitcoin het eerste digitaal schaarse object is, is het belangrijk om te weten welke eigenschappen het vormen!

les 4

Bitcoin tegenover het huidige financiële systeem

Het volgende hoofdstuk gaat over perspectief Hier leren we de plaats van Bitcoin en cryptocurrencies in vergelijking met het huidige financiële systeem!

Les 5

Veilige opslag van uw cryptocurrencies

De volgende les gaat over het veilig bewaren van je Cryptovaluta Wij leggen u uit hoe u ervoor kunt zorgen dat uw Cryptogeld veilig wordt opgeslagen!

les 6

Bitcoin en Belasting

Deze les gaat over het betalen van Belasting over jouw Cryptocurrency investeringen. Dit is een voorbeeld van het belastingstelsel in 2022 en is een versimpelde versie van jouw persoonlijke financiën. Voor meer informatie over wat dit voor jou betekend kun je een Crypto belasting expert inschakelen!